top of page
Alle lekkers van de Westhoek bij je thuis!

Westhoek Express

Lekker_Westhoeks16.jpg

-  Wie/Wat/Waar  -

Lokaal besteld, zo in huis!

Westhoek Express is als concept gegroeid uit een aantal contacten, netwerken die zijn gegroeid in de werking van Events Outside The Box uit Poperinge. Geert Gombeir en Sophie Pattyn zetten zich al een kleine 10 jaar in als partner binnen producties.

Van bij de eerste brainstormsessies tot bij de effectieve realisatie geven ze ondersteuning aan organisaties, gemeentes maar ook voor nationale en internationale projecten. Zowel rond cultuur als rond toerisme zijn zo veel contacten ontstaan die vaak leiden tot nieuwe realisaties en projecten.

Vanuit de passie voor de Westhoek en Frans-Vlaanderen groeide de laatste jaren ook de interesse voor streekproducten en lokale sterkhouders. Dit leidde tot ondersteuning van o.a. Lekker Westhoeks, Smaakmarkt van POM en Westtoer/Westhoek, Diners op uitzonderlijke plaatsen, Interreg,… . Interessante en uitdagende contacten die als een puzzel in elkaar vielen met uitzondering van één belangrijk element en dat is transport, van de producent tot bij de ‘consument’. In breed perspectief zien we deze consument als de particulier, de restauranthouder die aan de slag wil met al het lekkers van de streek of de toerist die we willen laten proeven van de Westhoek. Letterlijk en figuurlijk laten proeven van onze Westhoek… genietend als God naast Frankrijk.

Westhoek Express start op in het zuiden van de Westhoek: Poperinge/Ieper/Heuvelland/Vleteren/Lo-Reninge en bekijkt gaandeweg de opportuniteiten om verder te groeien of samen te werken met andere spelers rond dit driedelig concept.

23 Copyright Westtoer © Jan D’Hondt 2018.jpg
bottom of page